Λίγα λόγια για την ζωή του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Επιμέλεια: Μαίρη Κάντα



Ο νέος και πολύ ανερχόμενος ηθοποιός, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, φέτος υποδύεται ένα δημοσιογράφο στην καθημερινή σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης» που στόχο έχει να ανακαλύψει τους πραγματικούς γονείς της «Ελπίδας». Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ηχογραφεί και το καινούριο του cd. Παρά την πολύ νεαρή του ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει αγαπητός στο κόσμο από την συμμετοχή στη κωμική σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί» δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και στη Κατερίνα Λέχου. Το πρώτο του cd "Η αγάπη μου ένα βράδυ" κατάφερε να γίνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο χρυσό.
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου του 1983. Αποφοίτησε το 2007 από την Ανώτερη Δραματική Σχολή «Θεμέλιο» του Ν. Βασταρδή. Επίσης έχει κάνει μαθήματα Φωνητικής και κιθάρας στο Ωδείο Τέχνης «Γ. Φακανάς». Όταν ερωτάται στις συνεντεύξεις, δηλώνει: «Ήθελα να γίνω τραγουδιστής-κιθαρίστας. Πήγα λοιπόν σε ένα ωδείο για να μάθω κιθάρα. Εκεί, έγινε μια οντισιόν για το “Grease” που το σκηνοθετούσε η Βασιλική Ανδρίτσου με την Θέμιδα Μαρσέλου. Το 2003 ανέβηκε το μιούζικαλ στο θέατρο “Λαμπέτη”, όταν έπαιξα, μου άρεσε και έτσι κόλλησα το μικρόβιο.»
Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σίριαλ του Alpha «Καλά να πάθεις» το 2003. Ένα χρόνο αργότερα, το 2004, ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά «Solo καριέρα»  (Ant1) και το 2005 συμμετείχε στη σειρά «Όλα του γάμου δύσκολα» (Alpha). Στη κωμική σειρά του Alpha  «Η αδερφή, της αδερφής, της αδερφής μου» συμμετείχε το 2005 καθώς και στην καθημερινή σειρά του ίδιου καναλιού «Οδός Παραδείσου 7». Tην περίοδο 2007-2009 υποδύθηκε τον "Μάρκο" που ήταν ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί".Επίσης, έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές "Το κόκκινο Δωμάτιο" (Mega), "Οι Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα", (Alpha), "Πολυκατοικία" (Mega), "Ο πόλεμος των άστρων" (Ant1), "Safe Sex" (Mega).
Στο θέατρο τον έχουμε δει στις θεατρικές παραστάσεις "Τέλος καλό, όλα καλά" (2005), "Το μαγαζάκι του τρόμου" (2006-2007) μαζί με την Βασιλική Ανδρίτσου, "Μια τρελή μέρα" (2007-2008) και "Φούστα Μπλούζα" (2008-2009). Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης". Επίσης, το 2010, ο  Πέτρος Μπουσουλόπουλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μια ροκ μουσική σκηνή, στο "Rythmos Stage", μαζί με τον Γιώγο Αλλουπογιάννη, τον Βαγγέλη Ασημάκη τον Παντελή Καναράκη και τη  Σοφία Βογιατζάκη, όπου μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές γέλιου μετά μουσικής.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ ωραία όλα αυτά. Είμαι μία ανερχόμενη στιχουργός και πολύ θα ήθελα να γράψω στίχους για τον πανέμορφο Πέτρο.