Τα μυστικά ομορφιάς των σταρς

Της Μαίρης Κάντα
Είναι sexy, εντυπωσιακές και πολύ επιτυχημένες. Ποια μυστικά ομορφιάς τις κάνουν ακαταμάχητες; Ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψουμε όλα τώρα....


Η Σαρλίζ Θέρον με πατημένα τα 36, είπε να κάνει κάτι για να ανανεωθεί. Επέλεξε να κάνει ενέσεις με βιταμίνη Β12 και νοιώθει να την τονώνουν και να την ανανεώνουν ακριβώς όσο χρειάζεται.







Η Λιβ Τάιλερ για να διατηρεί την όμορφη σιλουέτα της, επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα spa, όπου ακολουθει μία ειδική θεραπεία με διαιτολόγιο που περιλαμβάνει μόνο υγρές τροφές και κάθαρση του εντέρου.                                                        
















Η Ντέμι Μουρ  έχει 15 χρόνια διαφορά από το σύζυγο της Άστον Κούτσερ. Για να διατηρείται όσο νέα επιθυμεί, φροντίζει να αποτοξινώνει το αίμα της μ' ένα παράδοξο τρόπο. Όπως δήλωσε και η ίδια στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν ένας ειδικός τοποθετεί βδέλλες  στο σώμα της, οι οποίες πίνουν λίγο από το αίμα της.










Πώς γίνεται να επανέρχεται αμέσως το σώμα της Αντζελίνας Τζολί μετά από τόσες γέννες; Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το μυστικό. Η ηθοποιός έτριβε χαβιάρι, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά έλαια, στα σημεία όπου είχε τεντωθεί το δέρμα της κατά την εγκυμοσύνη αλλά και μετά την γέννα.






Η Τέρι Χάτσερ , η πολυσυτημένη "Desperate Housewife" απολαμβάνει το μπάνιο της ρίχνοντας μέσα στο νερό ένα ποτήρι κρασί, το οποίο θεωρεί πως ενυδατώνει καλύτερα την επιδερμίδα της.







Η Φέργκι είναι εντυπωσιακή όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της. Έτσι φροντίζει η καθημερινή διατροφή της να περιλαμβάνει δύο σφηνάκια οργανικό μηλόξιδο, το οποίο την βοηθάει να χωνέψει, της κόβει την πείνα και κάνει την κοιλιά της επίπεδη.









Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς προτιμά να χρησιμοποιεί αυτούσια τα φρούτα για να καθαρίσει τα δόντια της και να δυναμώσει τα μαλλιά της. Καθαρίζει λοιπόν με φράουλες και ανανά τα δόντια της και φροντίζει τα μαλλιά της με ένα μείγμα από μέλι και μπύρα.






Σχόλια