Μία οικογενειακή τραγωδία

    Εϊναι γεγονός πια πως ζούμε σε πολύ άσχημες εποχές. Οικονομική κρίση, έκρηξη βίας και εγκληματικότητας είναι πια συχνά φαινόμενα.  Ό,τι και αν διαβάσουμε πια, δεν εκπλησσόμαστε... Συνέβη λοιπόν και αυτό στα Καμίνια.22χρονος δολοφόνησε τον 18χρονο αδερφό του. Μετά τον φόνο ο 22χρονος αρχικά εξαφανίστηκε.
               Η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται εχθές το πρωί όταν   οι γονείς των δύο παιδιών, που επιχειρούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό, έφτασαν από τις Σπέτσες στην Αθήνα για να δουν τι συμβαίνει. Μπαίνοντας στο σπίτι, αντίκρησαν το 18χρονο νεκρό με μαχαιριές στο στήθος και στη καρωτίδα. Ο 22χρόνος ήταν άφαντος και δεν απαντούσε στα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα τους.
           Στις 10 περίπου το βράδυ και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους ο 22χρονος, ο πατέρας τον συνάντησε σε περιοχή του Πειραιά, όπου περιπλανιόταν για ώρες ολόκληρες. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο νεαρός ομολόγησε στον πατέρα του ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον αδελφό του, ο οποίος όπως υποστήριξε τον μείωσε ηθικά, τον δολοφόνησε. Στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει χωρίς να τα καταφέρει.




Ο 22χρονος, συνοδεία του πατέρα του, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.
 
                    Πριν από λίγη ώρα ό εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 22χρονο. Ο νεαρός πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα.
Οι δικηγόροι του κάνουν λόγο για μια μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, καλούν τη Δικαιοσύνη να αντιμετωπίσει τον δράστη με κατανόηση και ζητούν να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο ίδιος ο αδελφοκτόνος βρίσκεται σε σύγχυση

Σχόλια