Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα

Σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες θα ασχοληθούμε με μία ηθοποιό χαμηλών τόνων, η οποία είναι στο χώρο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια, την Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα. Φέτος, η Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα πρωταγωνιστεί στη καθημερινή σειρά του Ant1, “Κάρμα”, μία σειρά όπου αρχικά δεν ήθελε να συμμετάσχει, όπως η ίδια έχει δηλώσει: “Αρχικά φοβήθηκα να πω “ναι” στο “Κάρμα”. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε αυτό όπως πρέπει.Στην πορεία όμως είπα να το πάρω πιο ψύχραιμα και να το τολμήσω και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι τελικά σε αυτή τη δουλειά” Τι λέτε; Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα την Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα μέσα από αυτή την στήλη;


Η Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα γεννήθηκε στη Αθήνα στις 27 Μαίου του 1978 και είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών. Όταν τέλειωσε το σχολείο, φοίτησε στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree College) όπου σπούδασε Ιστορία Τέχνης και Υπολογιστές. Όμως το μεγάλο της πάθος ήταν πάντα η υποκριτική και ο χορός. Έτσι το 2004 αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και έκτοτε έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Στη τηλεόραση ξεκίνησε παίρνοντας μέρος στα αυτοτελή επεισόδια της σειράς “10η εντολή” στον Alpha. Στη συνέχεια, την περίοδο 2003-2004 έπαιξε στη σειρά “Μυστικά και λάθη”, ενώ το 2005 συμμετείχε στη σειρά “Τα παιδιά της Νιόβης”. Μετά τα “παιδιά της Νιόβης” ακολούθησαν οι σειρές “Κινούμενη Άμμος” , “Μαργαρίτα” και “Ήρθε και έδεσε”.Την περίοδο 2007-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη στη σειρά “Φίλα τον βάτραχο σου” (Ant1). Παράλληλα,την ίδια περίοδο έκανε δύο γκεστ εμφανίσεις στις σειρές “Μαύρα Μεσάνυχτα” και “Σε είδα”.

Η πρώτη της συμμετοχή στο θέατρο ήταν το 2006 στη παράσταση “Δέκατη έβδομη νύχτα”. Ένα χρόνο αργότερα, το 2007 ακολούθησαν οι θεατρικές παραστάσεις “ Απόπειρες” και το ¨Φιόρο του Λεβάντε”.Το 2009 συμμετείχε στο θεατρικό έργο “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”. Επίσης, το 2005 η Ιζαμπέλλα ανέλαβε την σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης “Η φωλιά”, καθώς η σκηνοθεσία είναι κάτι που την ενδιαφέρει, όπως η ίδια έχει πει.

Τέλος, στο κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες “Πεθαίνει καλύτερα όποιος πεθαίνει τελευταίος” και “Λούφα και απαλλαγή”. Αυτή την περίοδο συμμετέχει σε μία ταινία γύρω από την αθλητική ιππασία, λέγεται “Ο Αννίβας προ των πυλών” και το φθινόπωρο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σχόλια