Αργύρης Αγγέλου

Τον πρωτογνωρίσαμε στην πολυαγαπημένη σειρά του Mega "Σαββατογεννημένες" το 2004. Μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή, ως ο μαθητής "Λαζάρου" που είχε ερωτευτεί την καθηγήτρια του. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2007, τον αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του "Φώτη Βουλινού", στο σίριαλ "Πάρα 5". Μετά τον "Ασημάκη Λαζάρου" και τον "Φώτη Βουλινό" ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθουμε και την πραγματική ζωή του Αργύρη Αγγέλου.


Ο Αργύρης Αγγέλου γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 16 Ιουνίου 1978. Με το σχολείο δεν τα πήγαινε πολύ καλά. Στα 15 του ο Αργύρης αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο. Τελειώνοντας το Λύκειο πήγε στη ΑΘήνα, αποφασίζοντας να δώσει "σάρκα και οστά" στο όνειρο του. Σπούδασε ηθοποιός στη σχολή του Διαμαντόπουλου από την οποία αποφοίτησε το 2000. Όντας φοιτητής ακόμα, το καλοκαίρι του 1999 κέρδισε τον πρώτο του ρόλο στο μιούζικαλ "Σικάγο".

Ένα χρόνο αργότερα, το 2000 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση "Αλοίμονο στους νέους", ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις "Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" (2001), και "Νεφέλες" (2001). Την περίοδο 2001-02 εμφανίστηκε στο σόου "Καμπαρέ Ίντριγκα". Συνεργάστηκε άψογα με την Μιμή Ντενίση στα μιούζικαλ "Ο βασιλιάς κι εγώ", και "Βίκτωρ Βικτώρια" αλλά και στη θεατρική παράσταση "Funny Girl". Επίσης συμμετείχε στη παράσταση "Ψύλλοι στ΄αυτιά" δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Την περίοδο 2007-08 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιώργο Καπουντζίδη και την Ζέτα Μακρυπούλια στη παράσταση "Το όνειρο της διπλανής πόρτας", ενώ το καλοκαίρι του 2008 έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση "Βlood Brothers".Aκολούθησε η παράσταση "Στις Κουζίνες" και η παράσταση "Αι δύο ορφαναί" το καλοκαίρι του 2009. Φέτος, συμμετέχει στη μουσική παράσταση "Rent."

Μετά τις "Σαββατογεννημένες" την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, ακολούθησε το σίριαλ "Όλα του γάμου δύσκολα" στο Alpha καθώς και μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά του Mega "Safe Sex".Μετά το "Πάρα 5" (2005-07) συμμετείχε σαν κριτής στη εκπομπή χορού "Βaby Dance" (Alpha) ενώ την περίοδο 2008-09 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο σίριαλ του Ant1 "Ο Πάρης και η Ελένη". Φέτος, έκανε μια guest εμφάνιση μαζί με τον Γιώργο Καπουντζίδη στη σειρά της Κόντοβα "Μίλα μου βρώμικα".Τέλος, την επόμενη σεζόν, ο Αργύρης Αγγέλου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη "Πολυκατοικία" χαρίζοντας μας γέλιο αλλά και ανατροπές στο σενάριο.

Σχόλια