Aς ρίξουμε μία ματιά στις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.....

ΚΡΙΟΣ




Ήρθε ο καιρός των ξεκαθαρισμάτων για τους περισσότερους από εσάς. Ο Άρης ενεργοποιεί δυσαρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα στις 4 του μήνα και είναι κατάλληλη ημέρα να διώξετε ότι σας κρατάει πίσω: κακές συνήθειες και ανθρώπους που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Τα θέματα της υγείας και της ψυχικής σας κατάστασης γίνονται προτεραιότητα το Σαββατοκύριακο και μαζί με την επίλυση αυτών θα πρέπει να δείξετε και το ανάλογο ενδιαφέρον για την επίλυση των αισθηματικών σας προβλημάτων. Αρχίζει μια περίοδος προετοιμασίας για τα καινούργια ξεκινήματα που θα κάνετε από την ερχόμενη εβδομάδα. Αποβάλλετε τις κακές σας συνήθειες.







ΤΑΥΡΟΣ



Ο Κρόνος έφυγε από την θέση πίεσης που είχε προς το ζώδιό σας στον τομέα των σχέσεων – γάμου – συνεργασιών. Από εδώ και στο εξής η ζωή σας σας δίνει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και πειθαρχίας. Με το τετράγωνο που πραγματοποιεί ο Δίας με τον Πλούτωνα στις 3 του μήνα και ταυτόχρονα με την Σελήνη στο ζώδιό σας, θέματα ασφαλειών, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση της Αφροδίτης Ουρανού και την σύνοδο της πρώτης με τον Κρόνο , η ερωτική σας ζωή θα είναι υπό εξέταση, προβλήματα θα ζητήσουν άμεσα την διευθέτησή τους και μπορεί να υπάρξει και μείωση της ερωτικής σας επιθυμίας.







ΔΙΔΥΜΟΙ



Ο Κρόνος πλέον στο ζώδιο του Ζυγού καταλαμβάνει μια φιλική σχέση προς το ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Ήλιο σας στις 4 και 5 του μήνα θα σας επηρεάσει έντονα, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και τη σχέση σας με τους συνεργάτες σας. Οι άνθρωποι που θα μπουν στην ζωή σας αυτές τις ημέρες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαιτέρως σημαντικοί. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 7 του μήνα, μπορεί ακόμη να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και αγαπημένους. Ίσως επίσης να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μία ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους. Αν εργαστήκατε σκληρά το προηγούμενο διάστημα τα οφέλη σας τώρα θα είναι μεγάλα.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Η εβδομάδα ξεκινά με αρνητική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ήλιου και θα φέρει περισσότερη πίεση και δυσβάσταχτο φόρτο εργασίας στην καθημερινότητά σας. Πολύ πιθανό την Τρίτη με το τετράγωνο που πραγματοποιεί ο Δίας με τον Πλούτωνα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με συνεργάτες ή υφισταμένους σας. Επίσης θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο τον τομέα της υγείας καθώς θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και κάντε οτιδήποτε χρειαστεί για να αυξήσετε τις αντοχές σας τώρα που είναι μειωμένες. Κάποιο οικονομικό σας ζήτημα χρήζει επείγουσες λύσεις και με σύμμαχο την Σελήνη στο ζώδιο σας το Σαββατοκύριακο φροντίστε να το διευθετήσετε.







ΛΕΩΝ



Δύσκολη εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος ο Δίας και ο Άρης στις 2,3 και 4 του μήνα αντίστοιχα θα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένες για την καθημερινότητά σας. Η επικοινωνία σας με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής γιατί μπορεί εύκολα τα λόγια σας να παρεξηγηθούν και εσείς να βγείτε απροσδόκητα ζημιωμένοι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να αποφύγετε δάνεια και πιστώσεις, καθώς και υπέρογκες σπατάλες. Στα αισθηματικά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού στις 7 του μήνα η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γλυκιά και ζεστή και εσείς θα αναζητήσετε να περάσετε περισσότερο και ουσιαστικότερο χρόνο με την οικογένειά σας και το ταίρι σας.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτή την εβδομάδα για να πετύχετε κάποιους στόχους σας μιας και η Αφροδίτη από το Σάββατο και μετά φεύγει από το ζώδιό σας. Οι δυσαρμονικές όψεις όμως των πρώτων ημερών δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια για να βάλετε φωτιά στα σχέδιά σας, αλλά μην γίνεστε αχάριστοι γιατί είστε πραγματικά από τους πιο ευνοημένους της εβδομάδας. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή σκοπεύετε να δεσμευτείτε προσέξτε ιδιαίτερα την ανάμειξη των κοντινών σας συγγενών στην ζωή σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Κρόνο θα σας δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας και χαράς όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι θα σας αφήσει με ένα αίσθημα ευχάριστης αναμονής για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.







ΖΥΓΟΣ



Ο Κρόνος έχει μπει για τα καλά στο ζώδιό σας , σηματοδοτώντας μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές, να ωριμάσετε αλλά και να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το σημαντικότερο γεγονός όμως της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας το Σάββατο γεγονός που θα σας κάνει να λάμψετε και να γοητεύσετε στον υπέρτατο βαθμό. Βέβαια η σκληρή δουλειά που θα σας ζητηθεί στα επαγγελματικά δεν θα σας αφήσει αρκετές ώρες για να ικανοποιήσετε τις συντροφικές σας ανάγκες. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι επιλογές που θα κάνετε τώρα θα σας συντροφεύουν για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, γι’ αυτό μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες.







ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Τα οικονομικά σας γίνονται θέμα υψίστης σημασίας για εσάς αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης πραγματοποιεί τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα την Τετάρτη και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ως εκ τούτου να προσέξετε περισσότερο πιθανούς κινδύνους. Πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και να είστε δύσπιστοι απέναντι σε όσους σας υπόσχονται φανταστικά σενάρια. Περιορίστε τα έξοδά σας γιατί δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να ικανοποιήσετε τον καταναλωτισμό σας. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μείνετε μακριά από κοινωνικές επαφές και συναντήσεις που μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν.











ΤΟΞΟΤΗΣ



Η μεγαλύτερη ανάγκη σας αυτή την εβδομάδα με την έντονα αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Πλούτωνα στις 3 του μήνα, θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης με άτομα που διαθέτουν εξουσία γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε ηττημένοι και να θυμάστε ότι όσοι από εσάς είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας, μπορείτε να ανέβετε στην ιεραρχία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κουράσετε έντονα την ψυχική και σωματική σας υγεία, ψάχνοντας τρόπους διεκπεραίωσης των ευθυνών σας. Δουλέψτε σκληρά και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για εσάς. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Καρκίνο περάστε χρόνο μόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και ανακτήστε τις χαμένες σας δυνάμεις.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Οι ερχόμενες ημέρες σας επιφυλάσσουν αρνητικά γεγονότα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ο πολεμοχαρής Άρης πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα στις 3 και στις 4 του μήνα αντίστοιχα και αυτό σας κάνει να αποδυναμωθείτε και να χάσετε τις ισορροπίες που έχετε τόσο πολύ ανάγκη. Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε αυτά που θέλετε και σε καμία περίπτωση μην μπείτε σε καταστάσεις ανταγωνισμού. Στα προσωπικά σας, η εβδομάδα τελειώνει με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο να πραγματοποιεί σύνοδο με την Αφροδίτη, γεγονός που θα σας κάνει να χαμογελάσετε έστω και την τελευταία στιγμή.







ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Η εβδομάδα ξεκινά με δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ήλιο, γι’ αυτό δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Σεβαστείτε τις απόψεις τους ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε, και αφήστε τους να σας εκφράσουν ελεύθερα αυτά τα οποία θέλουν χωρίς να τους πιέζετε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε εντάσεις και ισχυρές διαφωνίες. Αφιερώστε χρόνο στο να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Τα εμπόδια τώρα είναι πολλά και οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να πάρετε αυτά που διεκδικείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από εκεί που δεν το περιμένετε.







ΙΧΘΥΕΣ



Αν και η όψη της εβδομάδας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θετικές εσείς έχετε μπει δυναμικά στην δράση και κερδίζετε έδαφος, τόσο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητη την Τρίτη με το τετράγωνο που πραγματοποιήσει ο Δίας με τον Πλούτωνα και εργαστείτε με συνέπεια και ύφος, δεν θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας και οι μελλοντικές μέρες θα είναι πιο θετικές για εσάς σε σχέση με αυτά που επιφυλάσσει ο πλανητικός κόσμος στα υπόλοιπα ζώδια. Εάν μάλιστα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την σωστή στιγμή δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και το άτομο το οποίο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Μην πάρετε όμως τώρα σημαντικές αποφάσεις και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν ως έχουν.

Σχόλια