Η πρώτη διαδραστική μεταφυσική σειρά μυστηρίου στη Ελλάδα....

Επτά εντελώς άγνωστα άτομα μεταξύ τους, μία τυχαία συνάντηση, ένα γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης, ένας φόνος....Ποιός είναι ο δολοφόνος; Τι μυστήριο κρύβεται πίσω από το αριθμό "επτά" που συναντούν συνέχεια μπροστά τους; Όλα αυτά θα τα μάθουμε τον Οκτώβριο, στη νέα μεταφυσική σειρά μυστηρίου "Επτά κλειδιά". Το σενάριο της σειράς υπογράφει η κ.Πέρσα Τσονάτου, ενώ την σκηνοθεσία ο κ. Σπύρος Μιχαλόπουλος.
Η καινοτομία της σειράς βασίζεται στη διάδραση. Τι εννοώ; Το σενάριο θα διαμορφωθεί αρχικά από όλους τους τηλεθεατές και στη πορεία θα επηρεάζεται άμεσα από την συμμετοχή και τις απόψεις των τηλεθεατών, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Το όραμα των δημιουργών είναι να φέρουν τον φανταστικό κόσμο της τηλεόρασης μέσα στη πραγματικότητα μας και παράλληλα να μας μεταφέρουν στη τηλεόραση. Υπέροχο δεν ακούγεται;
Πώς θα γίνει αυτό;  Θα πραγματοποιηθούν διάφορα projects για την παρουσία των τηλεθεατών στη σειρά, διαδικτυακές εκπομπές σχολιασμού, διαγωνισμοί, ψηφοφορίες και ένα διαδικτυακό nteractive παιχνίδι μέσω του οποίου θα μπορούν όλοι όσοι θέλουν με τους ηθοποιούς της σειράς.
 Για την προβολή της σειράς γίνονται συζητήσεις με κάποιο μεγάλο κανάλι. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.
Ώρα να μιλήσουμε και για το bloggers game. Τι είναι αυτό; Θα σας εξηγήσω αμέσως...  Το  bloggers game είναι ένα interactive διαδικτυακό παιχνίδι μέσω του οποίου οι fans της σειράς θα προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία εκείνα που αποκαλύπτουν ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος στο σήριαλ. Για το στήσιμο αυτού του παιχνιδιού, συμμετέχουν κάποιοι bloggers στους οποίους θα δίνονται αποκλειστικά στοιχεία και οι περιλήψεις των επεισοδίων.  Εγώ δέχτηκα με πολύ-πολύ χαρά και ενθουσιασμό  να πάρω μέρος σ΄αυτό το πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η ώρα για να σας ενημερώσω περισσότερο γι αυτή την σειρά.
Προς το παρόν σας χαιρετώ.. Θα ξαναεπιστρέψω όμως σύντομα...Τη επόμενη φορά με περισσότερα νέα από τα "Επτά κλειδιά"....


Sincerely yours
Mαίρη

Σχόλια