Νέες σειρές στο Mega

Μάθαμε τρεις από τις νέες σειρές που θα προβληθούν από το τηλεοπτικό σταθμό Mega και σας τις αποκαλύπτουμε...



   "Το νησί"

Η πιο ακριβή ελληνική τηλεοπτική παραγωγή, που κόστισε περί τα 4 εκατ. ευρώ έρχεται με 120 ηθοποιούς και 500 κομπάρσους. Το "νησί" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και εξιστορεί την ζωή στη Σπιναλόγκα και τα βάσανα των λεπρών που ήταν καταδικασμένοι σε εξορία.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Λέχου,ο Στέλιος Μάινας, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Γιούλικα Σκαφιδά κ.α. Το σενάριο το έγραψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Παπαδουλάκη.





    "Κούκλες"

Είναι μία σειρά για γυναίκες που την έγραψαν γυναίκες έρχεται την νέα σεζόν και φιλοδοξεί να αγγίξει κάθε γυναίκα. Η Δήμητρα Ματσούκα, η Ράνια Σχίζα, η Λίνα Σακκά και η Μαρία Ζορμπά θα υποδυθούν τέσσερις κολλητές, τέσσερις σύγχρονες γυναίκες που έχουν περάσει τα πρώτα "άντα".
Τις ζωές τους έρχεται να ταράξει ένας άντρας. Ο ψυχίατρος που θα ενσαρκώνει ο γοητευτικός και μυστηριώδης Αντώνης Καρυστινός εισβάλλει στη καθημερινότητα τους και ανατρέπει τις ισορροπίες. Το σενάριο υπογράφουν η Κατερίνα Γιαννάκου και η Κατερίνα Κουγιουμτζή ενώ η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Πανταζούδη.






   "Η γενιά των 592 ευρώ"

Το κεντρικό θέμα της νεανικής κωμωδίας που ετοίμασε το Mega με πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς και σεναριογράφο είναι η επιβίωση στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα όπως έχει καταντήσει. Οι ήρωες αγωνίζονται να τα φέρουν βόλτα  με τον βασικό μισθό έχοντας ως όπλα την φιλία και το χιούμορ τους.Το σενάριο υπόσχεται σουρεαλιστικές καταστάσεις καθημερινής τρέλας, απ΄αυτές που όλοι βιώνουμε λίγο πολύ και κυρίως μεγάλες δόσεις χιούμορ, γιατί μόνο με λίγο γέλιο θα επιζήσουμε. Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Λάμπρος  Φισφής και σκηνοθέτης ο Γιάννης Λαπατάς.

Σχόλια