ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ...

                                                                  
Η νέα στήλη που έχω να προτείνω σήμερα για την βελτίωση του blog αυτού ονομάζεται "Και τώρα τι;" Είναι μία στήλη η οποία θα βοηθά τα νέα παιδιά να επιλέξουν  το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.  Είναι τόσο λυπηρό να βλέπεις τελειόφοιτους Λυκείου να μη γνωρίζουν τι επάγγελμα θέλουν να κάνουν, τι τους ταιριάζει, να δηλώνουν στο μηχανογραφικό σχολές με βάση την πόλη όπου βρίσκονται, ή με βάση την βαθμολογία τους. Προσωπικά, έχω δει άτομα να δηλώνουν ιατρική εξαιτίας της υψηλής βαθμολογίας τους και να λιποθυμούν μόλις δουν αίμα. Το ίδιο άσχημο είναι να πηγαίνουν οι νέοι στη σχολή και μετά να διαπιστώνουν πως δεν είναι έτσι όπως το φαντάζονταν. 
Έτσι, μέσα από την στήλη "Και τώρα τι;" θα βλέπουμε όλα τα επαγγέλματα με τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους.  Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουν τα νέα παιδιά πως υπάρχουν τρόποι να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπούν.  Θα δώσουμε επιλογές για μετά το Λύκειο... Θα υπάρξουν κείμενα για σπουδές στο εξωτερικό, σπουδές στα ιδιωτικά ιεκ της χώρας, για πανεπιστημιακές σπουδές, όλα όσα ενδιαφέρουν τον υποψήφιο σπουδαστή και εργαζόμενο.
Θα υπάρξουν ακόμα, υποενότητες για τον φοιτητή που σπουδάζει μακριά από την πόλη του και τα δικαίωματα που έχει.
Όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιμένετε και θα δείτε όμορφα πράγματα. Εύχομαι να αγκαλιάσετε με αγάπη αυτή την νέα στήλη και σας υπόσχομαι να κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ...
Το επόμενο ραντεβού μας μέσα από αυτή την στήλη θα γίνει την επόμενη Κυριακή, όπου θα γνωρίσουμε καλύτερα ένα επάγγελμα.

( Όποιος  φοιτητής, μαθητής, γονιός, θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με την στήλη αυτή, να προτείνει κάτι, τον απασχολεί κάποιο θέμα, τότε μπορεί να στείλει email. )

Σχόλια