Νέα εβδομάδα με τηλεοπτικές πρεμιέρες

Επιμέλεια: Μαίρη Κάντα
Πρεμιέρες τηλεοπτικών προγραμμάτων είχαμε σήμερα και σαν φανατική τηλεθεάτρια που είμαι αποφάσισα να δω όλες τις νέες εκπομπές. Με μία κούπα καφέ και το τηλεκοντρόλ στο χέρι, άνοιξα την τηλεόραση και περίμενα υπομονετικά την έναρξη των εκπομπών.
Η Νικολέττα Ράλλη, στις 13:45 καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το "Made in Star", στο Star.  Ήταν λαμπερή, εντυπωσιακή και άνετη με τα φώτα, τις κάμερες, παρά το άγχος της πρώτης μέρας. Σύντομα, παρουσίασε το περιεχόμενο της εκπομπής και παρουσίασε τους υπόλοιπους συνεργάτες της.
Στο πάνελ του "Made in Star" συμμετέχουν οι: Ιωάννα Βάσου, Στάθης Παπούλιας, Φρατζέσκα Σαβοργινάκη, Ολγίνα Σαντίκου, Γιώργος Χατζηπαύλου. Έκτακτη συμμετοχή θα έχει τρεις φορές την εβδομάδα ο Νάσος Γουμενίδης.
Τι μου άρεσε: Η γλυκύτατη και πολύ χαμογελαστή παρουσιάστρια, οι συνεργάτες της στο πάνελ, το νεανικό ύφος της εκπομπής, η ατμόσφαιρα της καλής παρέας.
Τι με χάλασε: Τα σκηνικά της εκπομπής. Λυπάμαι, αλλά τα σκηνικά όλο και κάτι μου θύμιζαν... Μα και αυτά τα διάφανα τραπέζια και οι καρέκλες, πάλι κάτι μου θύμιζαν.... Επίσης, θα ζητούσα από την παρουσιάστρια της εκπομπής να μη φωνάζει πολύ. Πολύ πιθανόν από το άγχος της πρώτης μέρας να μη το καταλάβαινε, αλλά σε μερικά σημεία, φώναζε λίγο περισσότερο από ό,τι έπρεπε.
Αν αφαιρέσουμε τα σκηνικά η εκπομπή ήταν πολύ καλή.

Με το που τέλειωσε η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να δω την νέα εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου με το τίτλο "Μίλα". Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το χορευτικό στο τρέιλερ, που δεν έβλεπα την ώρα να ξεκινήσει η εκπομπή. Mέχρι που ξεκίνησε η εκπομπή και...απογοητεύτηκα!!
Τι μου άρεσε: η εκθαμβωτική Τατιάννα Στεφανίδου και τα υπόλοιπα μέλη της γυναικοπαρέας Μαρία Σταματέρη,  Sunny Μπαλτζή, Σοφία Βόσσου και  Τζούλυ Αγοράκη.
Τι με χάλασε: - Οι τίτλοι έναρξης της εκπομπής.  Μα μήλα;
                       - Τα σκηνικά. Δεν το πιστεύω. Πάλι κόκκινο... Πάλι;;;;; Μάλλον είχε περισσέψει το κόκκινο χρώμα από το "made in star" και σκέφτηκαν για να μη πάει χαμένο, να βάψουν και τους τοίχους του "Μίλα"!!
                       - Τα τεράστια video για το καλωσόρισμα της κάθε κυρίας στη εκπομπή. Θεωρώ πως ήταν λίγο φλύαρα και ίσως περιττά.
                       - Το φόρεμα της Τατιάννας Στεφανίδου, Σοφίας Βόσσου και Sunny Μπαλτζή. Μετά το κόκκινο, ήρθε το μαύρο...Γιατί τόσο μαύρο καλέ;  Προτιμώ άλλα χρώματα, αγαπητές μου. Για να ξέρετε, τι θα φορέσετε αύριο...
 Συμβουλή: Αλλάξτε το χρώμα των σκηνικών και μη φορέσετε ξανά ίδιο χρώμα στα ρούχα σας!

Αφού είδα αρκετά την εκπομπή της Στεφανίδου, έπρεπε να δω και την πρεμιέρα της εκπομπής "Δέστε τους". Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούριου ήταν εκεί, δίχως τον Νότη Χριστοδούλου.
Τι μου άρεσε: Το γαλάζιο χρώμα στα σκηνικά. Ναι ξέρω, ήταν ακριβώς τα ίδια περσινά σκηνικά, αλλά μετά από τόσο κόκκινο, χάρηκα που είδα λίγο γαλάζιο, έστω και περσινό.
-  Οι περσινές καλές στήλες της εκπομπής.

Τι με χάλασε: Ήταν ακριβώς σαν "να μη πέρασε μέρα". Όλα έμοιαζαν εντελώς ίδια (αν εξαιρέσουμε την απουσία του Νότη Χριστοδούλου). Μέχρι και τα ρούχα που φορούσαν οι παρουσιαστές, νόμιζα πως τα είχα ξαναδεί πέρσι. Μα και τα όσα σχολίαζαν πάλι ίδια μου φάνηκαν.... Ελπίζω να καλυτερεύσει  η εκπομπή τις επόμενες μέρες..








Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα διαφωνήσω πολύ μαζί σας. Το καινούργιο μεσημεριανό του Star το βρήκα πολύ βαρετό και ανούσιο γιατί χανόταν η "μπάλα" στην αλλαγή των θεμάτων και σαν μην έφτανε αυτό είχες και τον Γουμενίδη να σου κάνει τον παντογνώστη!!!! Για το "Μίλα" το σκηνικό πάνω - κάτω το ίδιο με πέρσι απλώς έβαλαν το κόκκινο (που δεν είναι και τόσο πολύ) για να το συνδέσουν με τα μήλα που είναι πανέξυπνη ιδέα όπως και το λογότυπο της εκπομπής και οι τίτλοι αρχής. Όσο για το "Δέστε τους" ? Ανούσιο όπως ήταν πάντα και ξενέρωτο χωρίς καμία αλλαγή...