Χαμόγελα σε όλα τα παιδιά χαρίζει ο Π. Καποδίστριας


Γράφει η Μαίρη Κάντα
Ο Παναγιώτης Καποδίστριας φέτος χαρίζει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά. Με πρωτοβουλία του γνωστού σεναριογράφου κάθε Κυριακή προσφέρεται ένας αριθμός εισιτηρίων για την παιδική παράσταση «Η ακρίδα που δεν μπορούσε να πει το ρο» σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την τέχνη. Ας τους ανοίξουμε το μαγικό κόσμο του θεάτρου για να τους χαρίσουμε χαμόγελα. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, σκοπός μας είναι να το καθιερώσουμε και να μας μιμηθούν κι άλλοι! Το παν δεν είναι η κερδοφορία!».
Αρχικά ο κ. Καποδίστριας είχε σκεφτεί να δοθούν κάποιες θεατρικές παραστάσεις στην περίοδο των Χριστουγέννων, αρχίζοντας από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών, αλλά βλέποντας τη δίψα των παιδιών που επισκέφτηκαν το θέατρο, αποφάσισε ότι για εκείνα πρέπει να είναι κάθε μέρα γιορτή.
Έτσι, η είσοδος για αυτές τις ομάδες θα είναι δωρεάν μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να φιλοξενείται κάθε βδομάδα κι ένας διαφορετικός «φορέας αγάπης» και όλα τα παιδιά που φιλοξενούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θέατρο εντελώς δωρεάν.
Στη προσπάθεια αυτή, ζητούν την αρωγή των Μέσων, όχι για λόγους διαφήμισης, αλλά για να μπορέσουν αφενός να ενημερώσουν όλα τα ιδρύματα να έρθουν σε επαφή με το θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο τηλέφωνο 6981070689 για να κλείσουν την επιθυμητή ημερομηνία και αφετέρου να ευαισθητοποιήσουν και άλλους παράγοντες στο χώρο του θεάτρου ώστε να μιμηθούν αυτή την πρωτότυπη κίνηση και να το κάνουν κανόνα στα θεατρικά δρώμενα της χώρας μας.
Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου
Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 55 Αιγάλεω (πλησίον μετρό-στάση Αιγάλεω)
Τηλέφωνο 210 5911390


Σχόλια