Κατέρρευσε ο πρώην σύζυγος της Whitney Houston!



Ο Bobby Brown ήταν αλλόφρων και έκλαιγε ασταμάτητα μετά το άκουσμα του θανάτου της πρώην συζύγου του, της Whitney Houston, ενώ έστειλε ένα φιλί στον ουρανό από τη σκηνή, όπου τον βρήκαν τα κακά μαντάτα.
Ο διάσημος τραγουδιστής είχε προγραμματίσει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συναυλία στο Mississippi, την οποία αρχικά φάνηκε ότι θα ακύρωνε,ωστόσο βγήκε και ερμήνευσε κάποια τραγούδια.

Στο τέλος του δεύτερου τραγουδιού “Hit Me Off” ο Brown φώναξε «Whitney, σ’ αγαπώ!» κι έστειλε ένα φιλί στον ουρανό, ενώ από τα μάτια του κυλούσαν συνεχώς δάκρυα.

Την ώρα που τραγουδούσε την μπαλάντα “Tenderoni”, o Brown κατέρρευσε στη σκηνή και μέσα από τα αναφιλητά του ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσει μαζί του το κομμάτι, όπως αναφέρει το Us Weekly.

Η Whitney Houston ήταν παντρεμένη με τον Bobby Brown από το 1992 έως το 2007 και είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη 18χρονη Bobbi Kristina.

Η Houston είχε δηλώσει το 2009 για τον πρώην σύζυγό της στο show της Oprah Winfrey: «Τον αγαπώ τόσο πολύ… ήταν το ναρκωτικό μου. Δεν τολμούσα να κάνω τίποτα χωρίς εκείνος».

Πηγή:nooz.gr

Σχόλια