Bazaar χειροποίητων ειδών για παιδιά



Εάν είσαι γονιός που αναζητά πάντα τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις για τα παιδιά του, τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το πρώτο bazaar χειροποίητων ειδών για παιδιά που ακούει στο όνομα"Τα Πιτσιρίκια στο Bar" και θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι Cocktail Bar στο Χαλάνδρι, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!
Το "Τα Πιτσιρίκια στο Bar" είναι ένα πρωτότυπο bazaar παιδικών ειδών από την ομάδα "Τα Πιτσιρίκια" που συγκεντρώνει σε διαφορετικό χώρο (cafe, bar) κάθε φορά δημιουργούς και εμπόρους εναλλακτικών ειδών που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους μικρούς μας φίλους.
Ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, πάνες, μωρουδιακά, είδη βάφτισης, παιδικού πάρτυ, σχολικά κτλ είναι μόνο μερικά από τα είδη που μπορεί κανείς να δει και φυσικά να προμηθευτεί σε κάποιο από τα bazaar του "Τα Πιτσιρίκια στο Bar". Και φυσικά, από κάθε διοργάνωση δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, τα παιδικά events και τα εργαστήρια!
Το πρώτο bazaar του "Τα Πιτσιρίκια στο Βar" θα γίνει στο Σπίτι Cocktail Bar στο Χαλάνδρι, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου, και ώρες 11.00 - 20.00 και για τις δύο ημέρες. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες που θα βρίσκονται εκεί και φυσικά για όλα τα ωραία που ετοιμάζει η ομάδα.
Εμείς σου προτείνουμε να βάλεις το bazaar αυτό στο ημερολόγιό σου και να κανονίσεις να πάρεις μαζί τα πιτσιρίκια σου για να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα από εκεί και να κάνετε τα πρώτα Χριστουγεννιάτικά σας ψώνια. Άλλωστε πότε ξανά θα έχεις την ευκαιρία να πας με τα πιτσιρίκια σου σε bar; (χιχιχι)
Μην ξεχάσεις να κάνεις like στη σελίδα "Τα Πιτσιρίκια" στο Facebook για να ενημερώνεσαι για όλες τις δραστηριότητές της ομάδας και φυσικά να μπεις στο event "Τα Πιτσιρίκια στο Bar #1" για να δηλώσεις το παρόν.
Σπίτι Cocktail Bar
Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι
www.facebook.com/SpitiBar
Χορηγός Επικοινωνίας: Ftiaxto.gr

----Σημείωση: Εάν είσαι δημιουργός χειροποίητων παιδικών ειδών και θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στα bazaar "Τα Πιτσιρίκια στο Bar" μπορείς να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο διοργάνωσης Κώστα Φονταλή.

"Τα Πιτσιρίκια στο Βar"
Κώστας Φονταλής
τηλ. 6945298441
email. kostas.fontalis@gmail.com
https://www.facebook.com/pitsirikia


Πηγή:ftiaxto.gr

Σχόλια