Ο ερωτευμένος Johnny Depp


Επιμέλεια: Ελίνα Λαγουδάκη

Ότι είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη, το ξέρουμε. Ότι είναι πολύ επιτυχημένος ηθοποιός ο Johnny Depp, και αυτό το ξέρουμε.

Αυτός ο άντρας που αποπνέει μυστήριο , έπειτα από τον χωρισμό του από τη Vanessa Paradis, απόκτησε σχέση με την «πέτρα του σκανδάλου» , Amber Heard. Η 26χρονή, δεν έκρυψε ποτέ πως είναι  bisexual, ούτε  πως εξαιτίας του γνωστού ηθοποιού και της χημείας που είχε δημιουργηθεί από την πρώτη στιγμή μεταξύ τους, χώρισε με την Tasya van Ree, τον Μάιο του 2012.
Φίλος του ζευγαριού, δηλώνει πως οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί, σχεδιάζουν κάθε κίνηση τους με βάση το κοινό τους πρόγραμμα και έχουν πει και οι δυο «σ’αγαπώ». Η διαφορά ηλικίας τους δεν έχει σοκάρει κανέναν από το φιλικό ή το οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς οι δυο τους έχουν πολλά κοινά σε όλους τους τομείς.
Ο γνωστός ηθοποιός, για να δείξει εμπράκτως την αγάπη του, κάνει δώρα στην νεαρή καλλονή που κοστίζουν εκατομμύρια,. Το πιο πρόσφατο δώρο είναι ένα ράντσο στο Tennessee, του οποίου η τιμή φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 10 εκατομμύρια λίρες. Το ράντσο αυτό το ερωτεύτηκαν και οι δυο αμέσως και ο Johnny Depp δεν διστάζει να δηλώνει πως θα προτιμούσε να ζήσει εκεί, και να αφήσει το L.A, καθώς και οι δυο τους έχουν ζήσει μια αρκετά έντονη ζωή και η αγαπημένη του λατρεύει την ζωή εκεί και όλες τις επιλογές που της προσφέρει. 

Σχόλια