Δύο υπέροχα αδερφάκια που νίκησαν την παράλυση!




Ο 9χρονος Conner Long αρνιόταν να πιστέψει ότι ο μικρότερος αδερφός του, ο 7χρονος Cayden, δεν μπορούσε να αγωνιστεί μαζί του στα αθλήματα.
Ο Cayden διαγνώστηκε με υπέρτονη εγκεφαλική παράλυση όταν ήταν μόλις 4 μηνών. Τι κι αν ο μικρούλης δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε καν να περπατήσει; Για τον Conner, αυτό δεν ήταν εμπόδιο. Γιατί να είναι;

Εδώ και ενάμιση χρόνο, ο Conner βρήκε τον τρόπο να συμπεριλάβει τον αδερφό του σε όλες τις αθλητικές του δραστηριότητες! Τραβάει τον Cayden σε σανίδα ενώ κολυμπάει, τον παίρνει μαζί του σε τρέιλερ ενώ κάνει ποδήλατο και σπρώχνει το ίδιο τρέιλερ όταν τρέχει!


Τα δυο αδέρφια από το Tennessee ανακηρύχθηκαν αθλητές της χρονιάς 2012 στην κατηγορία παίδων από το περιοδικό Sports Illustrated Kids, χάρη στην αποφασιστικότητα του Conner να συναγωνιστεί με τον αδερφό του και τον ενθουσιασμό του μικρού Cayden να συμμετέχει!

Τα δύο αδέρφια είχαν μόνο ένα όνειρο: να αγωνιστούν μαζί. Τα υπόλοιπα υποψήφια για το βραβείο παιδιά έχουν να επιδείξουν διεθνείς πρωτιές σε αγώνες, διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια. Ο Conner και ο Cayden, ωστόσο, δεν έχουν κανένα μετάλλιο στη βιβλιοθήκη τους, αγωνίζονται μόνο στο τοπικό τρίαθλο, αγωνίζονται μόνο για την πάρτη τους. Έχουν λάβει μέρος σε 14 αγώνες σε διάφορες πολιτείες και συνεχίζουν!



«Δεν έχω κερδίσει κανένα μετάλλιο μέχρι τώρα, αλλά η ουσία για μένα είναι ότι καταφέρνουμε πάντα να τερματίσουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί με θεωρούν ήρωα, εγώ απλά θέλω να περνάω καλά με τον αδερφό μου».

Δείτε τις εικόνες, δείξτε τις στα παιδιά σας, φέρτε τις στο μυαλό κάθε φορά που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να πετύχετε κάτι και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε.



Πηγή: www.all4mama.gr

Σχόλια