Σωκράτης Γκιόλιας: Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του









 Έχουν περάσει τρία χρόνια από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και ακόμα πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στο διάστημα των τρίων αυτών χρόνων δεν έχει σχηματιστεί ακόμα δικογραφία και η υπόθεση του Σωκράτη Γκιόλια δεν έχει πάει στον ανακριτή.
Δεν εξετάστηκαν μάρτυρες-κλειδιά, όπως η σύζυγος του δημοσιογράφου, αφού υπάρχει μόνο μία μονοσέλιδη κατάθεσή της λίγο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σ. Γκιόλια. Ο Περικλής Γκιόλιας, αδερφός του θύματος που είχε κληθεί να καταθέσει 10 μέρες μετά την δολοφονία, δεν επανεξετάστηκε ποτέ.
Ακόμα, δεν εξετάστηκαν ποτέ από την Αντιτρομοκρατική το laptop και τα δύο προσωπικά του τηλέφωνα. Η οικογένεια του δημοσιογράφου, βλέποντας πως η υπόθεση παραμένει άλυτη τόσο καιρό, με αίτημα στο εισαγγελέα ζητά να φύγει ο φάκελος από την Αντιτρομοκρατική και να αναλάβει ανακριτής εξ ολοκλήρου τις έρευνες.
Σήμερα το blog troktiko ανέβασε ένα video με τίτλο "Η αληθινή ιστορία". Στο video αυτό υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν καλά. Ο Κώστας Λακαφώσης έκανε την έρευνα, το μοντάζ και την τεχνική επεξεργασία.
Μπορείτε να το δείτε http://www.youtube.com/watch?v=0aiOlo_irwI

Σχόλια